Evo är så ren och fin…

Dags för runda två på lovet! Hämtade ut cykeln från service och den har nog inte glänst så mycket sedan den var ny. Kändes nästan som en ny cykel.

Blå himmel och snygg cykelbana

 

 

 

Det blev platt idag också,  coachen ansåg det säkrast med tanke på frökens usla prestation i förrgår. Tror dock att han nästan ångrade sig för helt plötsligt frågade han ”Monterade de batteri på cykeln när den var på service?” Den som känner coachen förstår att detta var en komplimang. En mer normal person hade troligen sagt något i stil med… ”Det verkar gå lättare för fröken idag, klart starkare än i förrgår.” Kom hem med 3 PB och 15 andra och tredje bästa tider, så teorin om batteri kanske inte var helt galen.

Och här kommer coachen….

Det var en härlig runda, förutom avslutningen när coachen körde liiiiite fel så vi fick lov att trampa genom Castellon (stor stad, massor av rödljus, människor och bilar) – vilket fröken INTE gillar.

Blir cava i kväll för att fira att fröken klarat av årets cykelmål 300 mil, passerade gränsen idag. Lägg till att rygg och rumpa känns ok och att solen skiner. Så det blir nog mer än ett glas cava.