OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vacker höst!!!

Vilket fantastisk höstdag! Fröken har gått i sitt klassrum, hela dagen, och kikat ut med en avundsjuk blick på solen, den blå himlen och alla vackra färger. Extra avundsjuk på S och Å som var lediga idag och var ute på tur UTAN fröken. Snacka om osolidariskt! De fikade säkert också!

Skyndade mig hem efter sista lektionen och bedömde att det fanns tid för en runda, fastän solen har fått för sig att det är dags att gå och lägga sig tidigt. Vi är mitt i de långa skuggornas tidevarv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ut och trampa på Calle som verkade positivt överraskad över att bli rastad den sista dagen i september. Det var som vanligt skönt att rensa hjärnan, som man alltid gör vid träning. Bara njöt av rundan, utan krav på fart och strava QOM. Rundan var en oväntad bonus, cykelrundor efter jobbet i månadsskiftet september/oktober hör till ovanligheterna.

När fröken kom hem och laddade ned rundan inser hon att det ”bara” är 88 MIL kvar till årets mål 600 mil. Har aldrig tidigare cyklat 600 mil en säsong, frökens tidigare rekord är 5211 km och där är fröken snart. Yes!!! Målet 600 mil känns helt klart inom räckhåll, bara det inte dyker upp några elaka sjukdomar.

Ska på semester (läs träningsläger) i Spanien med coachen…..så 88 mil borde fixas innan oktober månads slut!