Nej! Såg inte ut så här… Mer som ett ett kylskåp med en bål som putade åt ett annat håll… UT

Tänk er en stor bålskål med massor av is, jordgubbar, vitt vin, fruktsoda och annat gott. Låter härligt eller hur? Kan meddela att ett bålpass inte alls påminner det allra minsta om ”bål”. Tvärtom! Det är inte läskande och det enda som hände var att fröken fick upptäcka nya muskler, ingen feststämning alls.

På bilderna, som illustrerar passet, ser alla så eleganta och smidiga ut när de utför övningarna. Det gör INTE fröken… kände mig stundtals som ett osmidigt kylskåp. Ni vet ett sådant som i princip är omöjligt att ställa på exakt rätt plats i köket, otympligt och tungt.

Omöjligt!

 

 

 

 

Avslutningsvis hur j-vla svårt kan det vara att rulla bakåt och hålla i sina vader och sedan komma upp i balans??? För fröken var det OMÖJLIGT!

Det är svårt att tro att detta kommer att leda till att fröken blir en bättre cyklist! Men, enligt boken om en cyklist anatomi ska bålstabilitet vara viktigt. Fröken verkar sakna stabiliteten och inte ser hennes bål ut som på bilderna heller. Nej, den buktar ut på ett annat sätt. Slutsats! Fröken är nog ingen cyklist.