Bästa Calle

I morse var det +3 grader, soldis och relativt lugnt (så lugnt det nu kan bli på uppsalaslätten). Som gjort för utomhuspremiär! Sagt och gjort – på med en massa kläder. Coachen plockade bort Calle från trainern och pumpade däcken. Sedan var det bara att ge sig ut.

 

 

Här rullar fröken

 

Första hindret blev dock frökens garmin – inställningen på skärmen hade ändrats. In till coachen som inte förstod problemet. Han skickade ut fröken med orden – ”Spelar väl ingen roll du får ju all data när du laddar ned rutten.” Enkelt för honom att säga – fröken gillar när saker är som vanligt.

 

Kul att cykla ute

Målet var att få till en runda på cirka tre mil för att känna om de cirka 25 milen på trainer i vinter och lilla ettermyrans styrketräningspass gjort något åt formen. Kom hem med nästan fyra mil, var ju så kul att trampa ute. Kan konstatera att flåset är ganska uselt, låren är starka och coremusklerna är bättre än någonsin. Vinterträningen har i alla fall givit lite resultat. Nu är säsongen igång. Ge fröken SOL och värme! Och så behövs en kurs för att få tillbaka RÄTT garmininställning.