Ett litet spanskt berg är ingenting mot bokföring med moms

Första veckan efter jullovet har känts evighetslång. Och idag var både fröken och eleverna TRÖTTA. Och försök få en trött fröken att lära ut bokföring med moms till trötta elever. Ja, helt plötsligt kändes ett spanskt berg ”lätt” i jämförelse. Du läste rätt – spanskt berg lätt.

För att försöka piggna till inför helgen slängde sig fröken upp på trainern när hon kom hem. Kan konstatera att två knäckebrödsmackor till lunch och en apelsin inte är optimal uppladdning inför ett trainerpass. Energin tog liksom slut – konstigt!

Svettfri bild precis som i Veckorevyn

Men, slutförde passet med svetten droppande från näsan. Det är verkligen ”osmakligt” hur mycket fröken svettas på trainern. Coachen hävdar att det är sunt att svettas!! Han är inte uppväxt med Veckorevyn och liknande tidningar där INGEN svettas, inte ens om de tränar. Själv har fröken läst dessa tidningar i sin ungdom och det har satt sina spår när det gäller synen på svett!

Nå, är fröken piggare efter trainerpasset? Ja och dessutom fick hon en god öl som belöning för genomfört pass så nu är hon REDO för helgen.