Här gick det lugnt och fint

Som fröken har längtat efter sol och fikarunda! Idag hände det, fikarunda och sol med klassiskt sällskap det vill säga coachen och S. S följde med först efter att coachen garanterat lugn runda och att vi mötte upp, lite kinkig. Men, när vi väl kom iväg var S på bra humör och coachen höll sitt löfte och körde lugnt så länge S var med.

Fika i solen vid Ulva kvarn och det var fler cyklister som hade fikapaus där. Det var mysigt att sitta i solen och snacka om allt och ingenting. Kan konstatera att fröken inte sett så många cyklister på någon runda tidigare i år. Tre stora klungor, solocyklister och små klungor. Verkade vara fler än fröken som längtat efter solen!

Klassiskt sällskap

När vi lämnat av S – verkade coachen glömma det där med lugnt och fint. Han plågade fröken så pass att hon vid ett tillfälle slog till med med 175 i puls och två nya PB på strava och ett antal andra och tredje bästa. Det är INTE vad fröken kallar lugn cykling. Hm! Verkar som coachen fick fart på benen när han var i Spanien och trampa.