DSC_0539Måndag var hela vårterminen det samma som styrka/kettlebells med kollegorna.Hittills i höst har fröken inte kört måndagsträning MEN nu var det dags. Alla ovana muskler ska få jobba igen!

Idrottsläraren R mailade ett träningsprogram som fröken och kollegan M skulle köra. R verkar ha förträngt eller glömt att fröken inte lyft så mycket hittills i höst när han gjorde programmet. Men, han var inte där och kunde kontrollera. Fröken såg alltså sin chans att kanske ta en lite lättare vikt. Det gick åt skogen!

djavelTräningsfenomenet C var där och han körde stenhårt som vanligt! Trots det orkade han lägga sig i frökens och M:s val av tyngder. Han verkade tycka att det var kul att ”plåga” fröken och M lite extra. Det här med att plåga fröken verkar många kollegor på skolan gilla! Många kollegor verkar ha en inneboende liten ”djävel”.

Svetten rann, lår och rumpa värker men tro det eller ej – det var KUL! Så nästa måndag då ”jäklar”… är fröken på plats igen. Men, kan fröken inte gå i morgon är det C:s och R:s fel.