I morse fick fröken börja med sina allergitabletter igen! Inget att skratta åt! Är även vanliga år allergisk mot november men då är det mest psykiskt i år är det även fysiskt. Har fått alla tecken på pollenallergi.

Det röda gummibandet försvårar…

Det här har hänt ett år förut och då sa en klok kollega (dessutom vårdutbildad) till fröken – ”Du är allergisk mot mögelsporer.” Fröken började med sina allergitabletter och blev bättre efter ett par dagar. Chansen att det är extremt mycket mögelsporer i luften efter den här milda, regniga och blåsiga hösten är nog STOR. Tänkte på det när fröken var ute och joggade i stormen som uppvärmning till lilla ettermyrans styrkepass.

Fröken längtar efter knubbsälsliv på en klippa i solen men får i utbyte ett rött gummiband som inte gör någon glad

Hur går det då med det passet? Ja, långsamt börjar det gå bättre, om det inte var för det lilla, röda, elaka gummibandet skulle det börja kännas helt ok. Det värsta är att när fröken har vant sig vid även det röda gummibandet kan man enligt frökens omgivning skaffa ett tuffare gummiband.

Någon mer än fröken som har både fysisk och psykisk allergi mot november? Misstänker att många cyklister lider av psykisk allergi mot november….