För många är after work det samma som ett besök på en bar med kollegorna. Det är givetvis trevligt…. MEN den bästa after worken är ändå en cykelrunda i sol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns fröken eller är hon som en skugga för omgivningen?

Fröken fick till en härlig septemberrunda efter skolan idag vilket var välbehövligt efter en USEL start på dagen.

Det  började med att en odräglig karl började hojta när fröken skulle åka till jobbet. Han hade åsikter om hur folk parkerade och kunde inte hålla inne med dem. För han visste givetvis bäst! Att han hade noll koll på trafikreglerna lyckades fröken låta bli att säga. Men, det var SVÅRT att vara tyst.

Sedan anländer fröken till jobbet och hennes dator är BORTA. Va! Vem sjutton hade tagit den? Var den stulen? Den skyldige hittades efter en halvtimme – han hade ”bara” lånat datorn. SUCK!

grasten

Compare en avslöjande funktion

När fröken någon timme senare blir omdöpt till Åsa av rektor då börjar måttet vara rågat. Vad sjutton är fröken? Är hon bara någon man kan hojta på, ta datorn från och döpa om. Helt enkelt en obetydlig skugga..

Efter en runda på Calle kändes det bra igen. Men, bara TILLS coachen visade fröken funktionen compare på Strava. Fröken inser då att om hon bara jobbat på i 800 ynkliga meter till, hade hon lätt slagit till med ett PB (personligt rekord) på ett Strava segment. Fasiken!

Inte kändes det bättre när coachen analyserar det hela med ”Du sjunker som en gråsten.” Sanningen var att fröken började tycka att det var lite jobbigt och gick upp ur bocken och satte sig och trampa i lugn och ro…. Så slås inga rekord!