OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A drar på CC – ser bra ut

Tisdag = träningsdag! Skönt med rutiner tycker den medelålders fröken. Idag stod det cykling på schemat med kollegan A. Vad hon inte visste var att jag bestämt mig för att nu var det hennes tur att dra! Det är hon som behöver kommer i form till sin Tibetresa – inte jag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matpaus

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stretchpaus

Det tog drygt en mil innan hon började klaga. Men, jag låtsades inte höra utan påpekade glatt att hon skulle vara såååååå stolt när vi kom hem. Dessutom var det super kul för den medelålders fröken att ligga bakom om och orka prata och ha åsikter om allt!Det orkar hon ju inte när coachen ligger före och drar – en trevlig ny upplevelse. Tror ”eventuellt” att A tyckte jag var odräglig, jobbig och tjatig. Undvek dock att säga något den sista milen…. Kände att det inte var riktigt läge.

Anna drar

Coachen kolla in pulsen :-)

Tycker att A skötte sig bra, förutom klagomålen.  Med två pauser (ätpaus och stretchpaus) kunde hon drar i 46 km och snitta 25,2 km/h. Hon får nog alltid dra i fortsättningen, för då får hon MER träning och jag får prata och dessutom ett riktigt lågpulspass. Det senare hävdar ju coachen att jag behöver. Ni ser det här är en så kallad ”win win situation”. Undrar just om A håller med mig?!