OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja – det här är ryggraden i teamet…. Tittar man på den här bilden är det lite oroväckande.

Konstigt nog har inte någon cykeltidning kontakt fröken för att be om namnen i årets Team Cykelfröken, dvs det gäng som ska dra och putta fröken runt Skandisloppet. Fröken kom på detta när hon körde morgonens styrketräning. Eftersom det är hög tid att namnen släpps så hon får väl presentera dem själv.

Coachen – själva ryggraden i teamet. Ser Skandisloppet som en liten längre fikarunda där han får tillfälle att plåga fröken lite extra samtidigt som han får möjlighet att prata med andra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikaproffsen S och Å

 

S och Å – frökens tisdagsgubbar (som just idag sviker henne) är båda två är vana vid frökens pipande och gnällande. De verkar inte bry sig speciellt mycket om det. Båda har också en otrolig talang! De är fikaproffs vilket, lovar gott inför depåstoppen. För givetvis ska man äta och dricka i alla depåer, det är ett MOTIONSLOPP inte en tävling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oroväckande bild från ett tidigare lopp med I och M. Fröken drar och I ligger längst bak och VILAR.

 

 

Paret M och I är trevliga MEN, I verkar inte riktigt förstått sin uppgift i gruppen än. Han ska putta fröken…det är bara därför han får vara med.

M och fröken har trampat Tjejvättern tillsammans utan några som helst samarbetsproblem. Nej, den svaga länken, är utan tvekan I. Kommer han verkligen att förstå sin roll?

M, fröken och lilla Ettermyran (som i år föredrar att åka till England framför att cykla med Team Cykelfröken)

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröjden och Vilden

 

 

 

 

 

 

Fröjden och Vilden frökens två kollegor är också med. Fröjden suckar och stönar just nu en hel del över att hon cyklat sååååå lite. Hon låter nästan som fröken. Det är inte bra! Det finns bara EN det är synd om i Team Cykelfröken och det är fröken. Det finns bara EN som får pipa och gnälla och det är fröken. Man tycker att detta borde vara självklart för alla inblandade… även för Fröjden..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här piper och gnäller Fröjden.

Vilden – ja…. här finns det många frågetecken. Vad gör denna ungdom i detta gäng? Kommer han att prata sönder öronen på någon och i så fall vem? Kommer han att klara av att cykla snigelfart?

Till slut har vi en riktig nykomling i gruppen som fröken inte vet så mycket om. Det ska bli mycket spännande att lära känna henne. Hoppas hon redan nu har insett grundreglerna, som gäller för alla i teamet:

  • bara fröken får gnälla,
  • frökenfart gäller (=snigelfart),
  • depåstopp är viktigt
  • fröken ska puttas
  • alla ska i mål TILLSAMMANS (de här är coachens regel, fröken tänker som vanligt mest på sig själv)