Att vi cyklat ”bara” 43 km idag och fick ihop 718 höjdmeter är helt ointressant! Nej det intressanta idag var frökenjakten uppför Deserte les Palmes.

Läget var följande…. vi hade min bästa tid och coachens bästa tid – skillnad 16 minuter och 43 sekunder. Det var alltså det försprång jag fick!

Gick ut ”hårt” med frökenmått mätt. Första delen av stigningen är TUFF! Blev omåkt av flera glada spanjorer som glatt hejade på mig! Pulsen var hög och svetten rann! Försökte trots det att hålla i!

När jag kom till punkten där coachen forsade om mig i förra gången vi gjorde det här i februari drog jag en lättnadens suck! Inte sämre än i februari i alla fall! En liten seger för fröken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen – dagen till ära som en rosa påskhare – äntligen framme
vid Brunos

Fortsatte plåga mig uppför! Benen protestera, pulsen skenade och svetten rann floder och så helt plötsligt var jag UPPE! Och INGEN coach! Fortsatte att trycka på fram till ett av våra favorit fikaställen – Brunos! Kunde i lugn och ro kliva av cykeln och positionera mig för fototagning av coachen – som idag påminde om en rosa påskhare!

VIRB Picture

Trevlig och mysig restaurang – Brunos

När vi kom hem och laddade ned rundorna var jag 1.43 bättre uppför än i februari. Idag är skillnaden nere i 11.41.  Blir tufft för mig i juni!

Slog dessutom rekord nedför – trots att jag hamnade bakom en långsam bil…….

VIRB Picture

På väg nedför

Sista dagen i Spanien, den här gången, blev en fröken succé!  Ja, jag vet att jag är och borde låta bli att framhäva mig själv. Men, vad sjutton jag är i Spanien och har för tillfället glömt den svenska jantelagen.

Glad PÅSK